Stránky

Stránky

neděle 7. prosince 2014

Co nás čeká do Vánoc

Vážení rodiče,

jak jste už určitě zjistili, mají děti v ŽK vložený lístek ohledně pátečního spaní ve škole.
Myslím, že je to naprosto jasné, jen bych chtěla podotknout, že je to pro děti dobrovolné a mají si to užít.Některé děti třeba říkaly, že ještě nikdy nespaly jinde než u babičky a doma, tak je to nechte samotné rozhodnout :-). A samozřejmě si vezmou plyšáka (nebo něco), s čím usínají.

V posledním týdnu půjdeme v pondělí s patrony na vycházku a dát zvířátkům nadílku do lesa, takže můžete začít schraňovat starý chleba, jablíčko, mrkev, ale spíš jen symbolicky pár kousků.

Pak je tu středa - Den otevřených dveří - druhou hodinu. Tady bych moc chtěla poprosit o to, aby mladší sourozenci zůstali doma nebo ve školce. Máme teď ve třídě omezený prostor - v podstatě jen prázdný koberec, kam dáme lavičky pro Vás, takže na malé dětičky a běhání tam opravdu místo není.
Pokud se nemůžete z pracovních či jiných důvodů zúčastnit, můžeme se domluvit někdy na leden na další hodině pro rodiče, až děti po prázdninách opět naskočí do školního tempa.

V aule bude výstava, volební urna do Rady školy, na náměstí jarmark....

Čtvrtek - hned ráno budeme mít besídku - první dvě hodiny. Zakazuji do školy nosit učení, jen cukroví na společný stůl a batůžek na dárky a pití a svačinu.Tu svačinku spíš proto, aby se vyloženě nepřeplácali sladkým :-).
 Rychlé špunty a pohárky zajistím.
Vedu seznamy, kdo si s kým bude dávat dárky.
Jinak - koupila jsem 4 krabice her (z hlavy nevím, jak se jmenují), patero pexeso (to děti dostaly na Mikuláše) a pytlíky na mikulášskou nadílku. Penízky ještě zbývají a vyúčtování Vám předložím na třídní schůzce.
Potom je finále Sázava má talent, kde bude celá škola :-)

Pátek - prvně půjdeme do kina na pohádku Ledové království, pak se vrátíme na svačinu do školy a budeme mít besídku s patrony, takže zase cukroví,ale možná zbude od čtvrtka. Patroni mají pro děti krásný dárek /knihu pohádek, kterou pro ně sami napsali/; nic neprozrazovat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Po dárcích nám patroni pomohou odstrojit stromeček a po čtvrté vyuč. hodině se rozejdeme domů.

Jistě jsem zapomněla na spoustu věcí, ale díky technice to snad doženu .-)
Pěknou neděli,
JL

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.